Ποιοι Βουλευτές εκλέγονται στην Αρκαδία- Ολονύχτιο θρίλερ με Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακούρα!

Με την ενσωμάτωση στο 93,54% (333 αντί 356 τμημάτων) από το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται ότι βγαίνουν οι ίδιοι τρεις Βουλευτές για το Νομό Αρκαδίας. Και οι τρεις Βουλευτές είναι Γορτυνιακής καταγωγής.

Πρόκειται για τους: Βλάση Κωνσταντίνο (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), από Αγιονέρι (Μπέτσι), Παπαηλιού Γιώργο (ΣΥ.ΡΙΖ.Α), από Δήμητρα Γορτυνίας και Κωνσταντινόπουλο Οδυσσέα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), από Μυγδαλιά- Γλανιτσιά.

Υπολείπονται ακόμα 23 τμήματα. Αλλά μέχρι στιγμής:

Στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Βλάσης πετυχαίνει μια πολύ μεγάλη νίκη, αφού ξεπερνά τις 13.000 ψήφους! Δεύτερος Κωνσταντίνος Μπεντεβής με 3.707 ψήφους. Ακολουθεί ο Απόστολος Σπυρόπουλος με 1.994 ψήφους, η Φωτεινή Δαλιάνη με 1.142 και η Αλεξάνδρα Βλάχου με 652 ψήφους.

Από την άλλη στο ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Παπαηλιού κατάφερε να κρατήσει την έδρα, απέναντι στον Χρήστο Στάικο που φερόταν ότι είχε αποκτήσει μια δυναμική. Η διαφορά τους είναι ήδη 422 ψήφους. Ο Γιώργος Παπαηλιού πήρε μέχρι στιγμής 2.961 ψήφους, ο Στάικος 2.539 και ακολουθούν η Αντωνία Γιαννούλη με 2.280 και ο Διονύσιος Παπαδόπουλος με 687 ψήφους.

Η σκληρή «μάχη» όμως έγινε στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Βαγγέλη Γιαννακούρα. Όπως ήταν αναμενόμενο η κόντρα μεταξύ των δυο εξελίχθηκε σε ένα ολονύχτιο θρίλερ! Και ενώ τα πρώτα αποτελέσματα, ακόμα και σε ενσωμάτωση άνω του 50%, έδειχναν ότι προηγείται ο Βαγγέλης Γιαννακούρας, η διαφορά ανετράπη όταν μπήκαν τα μεγάλα εκλογικά τμήματα της Τρίπολης και ο Οδυσσέας έφτασε να τον ξεπερνά με πάνω από 300 ψήφους διαφορά. Ήταν ένα σκληρό μπρα ντε φερ με που όπως φαίνεται αναδεικνύει νικητή τον Οδυσσέα. Η διαφορά τους με βάση τα επίσημα στοιχεία είναι 366 ψήφους και δύσκολα αλλάζει στα 23 τμήματα που υπολείπονται.

Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Φωτό:Β. Κουτρουμάνος