Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τον άτυχο οδηγό: «Δεν είχε κανένα ιστορικό, είχε κάνει εξετάσεις τον Ιούνιο»

Θλίψη έχει προκαλέσει η απώλεια του 47χρονου οδηγού του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, που έχασε τη ζωή του εχθές, καθώς υπέστη ανακοπή. Ο άτυχος νεαρός εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας -Τρίπολη. Στο λεωφορείο επέβαινε και μια ακόμα κοπέλα, η οποία κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω.

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Γιώργος Κουτσόγιωργας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤΙ. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου είναι όλοι συντετριμμένοι με το γεγονός και την απώλεια του νεαρού οδηγού. Μάλιστα ο κ. Κουτσόγιωργας επεσήμανε ότι η τελευταία ιατρική εξέταση που είχε προσκομίσει στην υπηρεσία του ο οδηγός, ήταν τον περασμένο Ιούνιο και ήταν και από καρδιολόγο. Ο άνθρωπος δεν είχε κανένα ιστορικό.

Επιπλέον, όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση, ο κ.Κουτσόγιωργας ανέφερε ότι ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα. Η διάγνωση από το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας όπου μετεφέρθη είναι ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τέλος ο κ.Κουτσόγιωργας επεσήμανε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας πάνε σε κακοτράχαλο δρόμο, σε άγονες γραμμές, ακόμα και με έναν μοναδικό επιβάτη.

Δείτε το video εδώ: