«Προϊόν της Χρονιάς» αναδείχθηκε η «ΛΟΥΞ Free» των Γορτυνίων Αφών Μαρλαφέκα! (ph-video)

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο. Τον θεσμό αντιπροσωπεύει από το 2018 στην Ελλάδα και την Κύπρο ο εκδοτικός Όμιλος Direction Business Network. Η απονομή των διακρίσεων για το 2023 πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και με επιχειρηματικά στελέχη, εκπροσώπους θεσμικών φορέων και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να τιμούν με την παρουσία τους τη σημαντική βραδιά.

Στην αρχή ο ιδρυτής-εκδότης της Direction Business Network & Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου Ευάγγελος Παπαλιός καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και συνεχάρη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν τη χρονιά που πέρασε για την καινοτομία τους. Στη συνέχεια ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης  απηύθυνε χαιρετισμό επισημαίνοντας την αξία τoυ θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς» αλλά και την σημασία γενικότερα της καινοτομίας για την ελληνική οικονομία.

Στην πέμπτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού στην Ελλάδα, προϊόντα από 36 διαφορετικές κατηγορίες κατόρθωσαν να διακριθούν και θα μπορούν να φέρουν το λογότυπο «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2023». Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το «ΛΟΥΞ Free ~ ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ» των Αδελφών Μαρλαφέκα από Μάρκου και Ελληνικό Γορτυνίας. Το βραβείο παρέλαβε από τον Κώστα Μαχαίρα, Former EVP SEE Delhaize Group, Retail Analyst, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ  Πλάτων Μαρλαφέκας μαζί με τη Χρύσα Μαρλαφέκα και τον Παναγιώτη Μαρλαφέκα. Ο κ.Μαρλαφέκας σημείωσε ότι νιώθουν πολύ υπερήφανοι που έβγαλαν ένα καινούργιο και καινοτόμο προϊόν και ευχαρίστησε θερμά τους καταναλωτές που στηρίζουν την ΛΟΥΞ.

Συγκεκριμένα «Προϊόν της Χρονιάς 2023» αναδείχθηκε το ΛΟΥΞ Free στην κατηγορία «Πορτοκαλάδες χωρίς ανθρακικό»  μέσα από την ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο αναψυκτικό, χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια, extra βιταμίνη C και πλούσια γεύση φτιαγμένη με φυσικό χυμό από 100% ελληνικά πορτοκάλια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης και η εκδότρια της εφημερίδος μας Πέννυ Καλύβα, που με την ιδιότητά της ως Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, απένειμε βραβεία.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην εταιρεία ΛΟΥΞ Free ~ ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ για μια ακόμα διάκριση. Αυτή τη φορά για τη γνωστή και αγαπημένη μας πορτοκαλάδα λουξ μπλε χωρίς ανθρακικό!

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ
Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023
παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.