Ψήφισμα του Δ.Σ. Γορτυνίας για τον θάνατο του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Σταματόπουλου

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
Παρόντος και του Δημάρχου κ. Ευστάθιου Κούλη, με την αναγγελία του θανάτου του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Γορτυνίας Γεωργίου Σταματόπουλου, εκδίδει ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

ΨΗΦΙΣΜΑ
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Σταματόπουλου. Συμπάσχουν και πενθούν με την οικογένειά του. Η ανιδιοτελής στάση ζωής του, το ήθος του και η εμπειρία του θα λείψουν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε επί σειρά
ετών και από τις θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας.
Ο Γεώργιος Σταματόπουλος θα έχει πάντα μια θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και στις καρδιές μας, ενώ η στάση ζωής και το πολιτικό του ανάστημα θα αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς που υπηρετούμε τον τόπο μας.
Γιώργο, σε αποχαιρετάμε με αγάπη και σεβασμό, καλό σου ταξίδι.

Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
1. Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής για τον θάνατο του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Γορτυνίας Γεωργίου Σταματόπουλου.
2. Να παραστεί ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας.
3. Να εκφράσει τη βαθειά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.
4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.
6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας.
7. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τοπικό Τύπο.