Σεμινάριο για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού  απινιδωτή στη Στεμνίτσα

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων  Στεμνίτσας Αρκαδίας (ΣΙΤΕΕΣΑ), διοργανώνει μονοήμερο σεμινάριο  Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού  Απινιδωτή (BLS/AED) από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής  Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ).

Το σεμινάριο που είχε προγραμματιστεί σε συνεργασία με τον ‘Χορεσίβιο’ αλλά  ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023  και ώρες 10:30 – 16:00 στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας.

Είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και  εκπαίδευσης.

Επειδή πρόκειται για μία ιδιαίτερα αναγκαία και σοβαρή εκπαίδευση, ώστε να  υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπατριώτες μας στο Βαλτεσινίκο που θα  γνωρίζουν να χρησιμοποιήσουν τον απινιδωτή που έχουμε εγκατεστημένο στην  Κεντρική Πλατεία, συνιστούμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μας.

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μέρος παρακαλείται να το δηλώσει το αργότερο  ΜΕΧΡΙ το Σάββατο 11/2/2023 είτε στο e-mail: [email protected], είτε στα  κινητά τφ 6976075297 (Α. Παπαγεωργίου), 6955694994 (Ε. Σαρτζετάκης),  δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.