Στη Δημητσάνα σήμερα η ταφή του ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου

Αντί στεφάνων στήριξη στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

΄Εφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Μαλούχος σε ηλικία 88 ετών, ηθοποιός – σκηνοθέτης που γεννήθηκε στη Δημητσάνα. Συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους και συμμετείχε σε ποικίλα θεατρικά έργα, ανεβάζοντας και δικές του παραγωγές που παίχθηκαν στην Αθήνα και την περιφέρεια. Επίσης έπαιξε σε πολλές παλιές ελληνικές ταινίες. Συνεργάστηκε με την ΕΡΑ-2 παρουσιάζοντας δική του εκπομπή-σατιρική επιθεώρηση.  Είχε σπουδάσει στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών και πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων. Είχε χάσει τους δύο γιούς του πριν χρόνια αλλά με σθένος και ακεραιότητα συνέχισε τη ζωή του. Έχει μία κόρη που ζει στη Φλόριντα, ΗΠΑ. Συνέβαλε στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά, προβάλλοντας το βιβλίο του γιού του Μάριου «Ηρωίνη – Ελλάς 1-0» και ανεβάζοντας το ομώνυμο θεατρικό έργο εντός και εκτός Αθηνών. «Καλή Ανάπαυση κοντά στους αγαπημένους σου γιούς» του  εύχονται η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι κι όσοι ήταν κοντά του.

Αντωνία Μαλλούχου

** Η κηδεία του αειμνήστου Βασίλη Μαλούχου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 18.06 και ώρα 3μ.μ. στον Αγ.Αθανάσιο Πολυδρόσου Χαλανδρίου. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Κοιμητήριο Δημητσάνας, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η οικογένεια αντί στεφάνων στη μνήμη του Βασίλη Μαλούχου παρακαλεί όποιος θέλει να ενισχύσει το Σπίτι του Ηθοποιού (actors house)