Σπουδαία επιτυχία για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης κάτω των 23 ετών, καθώς ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος με καταγωγή από Ράφτη Γορτυνίας κατέκτησε την τρίτη θέση. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23
Ο αθλητής που έχει γράψει πολλές φορές ιστορία και η Παγκόσμια ομοσπονδία τον έχει αποκαλέσει History Maker, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 72κ. Ελληνορωμαϊκής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αλβανία. Ο Έλληνας σταρ ήταν… απολαυστικός στα ρεπεσάζ και νίκησε με 6-4 τον Τσέχο Μαγκομέντοβ, σε έναν αγώνα που ήλεγχε από το πρώτο λεπτό. Στο ραντεβού για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Μολδαβό Ζάμπιτσα και μετά από μία επική εμφάνιση επικράτησε με 7-2 και ανέβηκε για μία ακόμη φορά στο βάθρο των νικητών!
Ο Αρίωνας πριν λίγο καιρό είχε κατακτήσει την κορυφή στην κατηγορία των 72 κιλών της Ελληνορωμαϊκής Πάλης, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Τρίκαλα.
Σημειώνουμε δε ότι προπονητής του είναι ο πατέρας του Αλέκος Κολιτσόπουλος, παλαιός Πρωταθλητής στο αγώνισμα, όπως και ο παππούς του παλαίμαχος Πρωταθλητής Δημήτρης Κολιτσόπουλος, τ.Πρόεδρος της Αδελφότητας Ραφταίων.
Θερμά συγχαρητήρια, το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό!




