Συμβολαιογραφικές πράξεις για εκτάσεις στη Νυμφασία υπέγραψε ο Π. Νίκας για την δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου Γορτυνίας

Στην υπογραφή μίας ακόμα σειράς συμβολαιογραφικών πράξεων με τις οποίες παραχωρούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εκτάσεις στην περιοχή της Νυμφασίας, προκειμένου να κατασκευαστεί το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας, προέβη σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Σημειώνεται ότι το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης έχει εγκρίνει την σκοπιμότητα της σχετικής διαδικασίας όσον αφορά σε οικοπεδικές εκτάσεις στα όρια της Νυμφασίας, στην Δημοτική Κοινότητα Βυτίνας, του Δήμου Γορτυνίας, για τη ανέγερση του εν λόγω Κέντρου.

Στην εν λόγω περιοχή, ήδη η Περιφέρεια διαθέτει περίπου 30 στρέμματα -τα 18 εκ των οποίων της έχουν παραχωρηθεί από την Μονή Κερνίτσας.

Ηδη συμπληρώνεται ο απαιτούμενος χώρος και σύντομα θα ακολουθήσουν εργασίες για την περίφραξη και τη διαμόρφωση του πιο πάνω χώρου, στον οποίον η Περιφέρεια θα κατασκευάσει το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας με ποικίλες εγκαταστάσεις και γήπεδα πολλών αθλημάτων, το οποίο θα λειτουργεί με ευθύνη της Περιφέρειας.

Δελτίο Τύπου