Συνάντηση Κ.Μιχόπουλου με υποψήφιους Προέδρους κοινοτήτων της Δ.Ε. Γόρτυνος στην Καρύταινα (ph&video)

O υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος μαζί με μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ, επισκέφθηκε την Καρύταινα όπου είχε συνάντηση με υποψήφιους προέδρους τοπικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Γόρτυνος.

Στην συνάντηση σχεδόν όλοι υποψήφιοι πρόεδροι τόνισαν την πλήρη ανυπαρξία έργων στα χωριά και την μεγάλη εγκατάλειψη που βιώνουν 4 χρόνια τώρα. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι ολόκληρη την τετραετία που πέρασε δεν είδαν ποτέ στα χωριά τους τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ή τον δήμαρχο και είχαν σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας με την δημοτική αρχή κάθε φορά που είχαν κάποιο πρόβλημα.

Ο Κώστας Μιχόπουλος μίλησε για ένα πρόγραμμα 5ετίας που θα εφαρμόσει αν εκλεγεί, το οποίο θα βασίζεται στις προτάσεις των προέδρων οι οποίες θα προέρχονται από διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς. Μίλησε επίσης για την ανάγκη να αλλάξει πορεία ο δήμος και να διεκδικήσει από την αρχή χρήματα και έργα τα οποία θα αρχίσουν να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, σε αντίθεση με την πολιτική που εφάρμοσε η απερχόμενη δημοτική αρχή Χριστογιαννόπουλου, η οποία με την ανικανότητα της έχασε όλες τις ευκαιρίες και στην ουσία άφησε τα χρήματα που προορίζονταν για τη Μεγαλόπολη να μοιραστούν και στους όμορους δήμους.

Αυτή η πενταετία που έρχεται είναι η τελευταία ευκαιρία για την περιοχή μας , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μιχόπουλος και συνέχισε: Μας περιμένουν δύσκολα, είμαστε όμως αποφασισμένοι, είμαστε έτοιμοι και έχουμε την εμπειρία.

https://www.facebook.com/neaarhi.megalopoli/videos/1359621568096650