Τελευταία έργα που έχουν γίνει στο Πυρρή Γορτυνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΡΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έγιναν στο χωριό μας οι ακόλουθες εργασίες.

1.Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στα γεφύρια: Βουλωμένη, Κεραμίδι,και πισόρεμα με πινακίδες σήμανσης.Επισης τοποθετήθηκαν κολωνάκια σήμανσης σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου Πυρρή -Λιοδώρα.

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιήθηκαν μετα από έγκριση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της εταιρείας ΣΤΡΊΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΉ Α.Ε , Νίκο Στρίκο για την ευγενική προσφορά του(κικλιδωματα, τοποθέτηση,πινακίδες σήμανσης και χρώματα .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους: Μαρίνο Καρτσαγκούλη, Τάκη Λευκαδίτη,και Γιώργο Αρμπιλιά για την πολύτιμη βοήθεια τους .

2.Έγινε καθαρισμός με καταστροφέα του χώρου του River Party και των δρόμων Πυρρή -Λιοδώρα καί Πυρρή -Αγιάννης (έως το Βαρικό).

Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο για την εξαιρετική δουλειά του καθώς και τον Τάσο Δημητρακόπουλο για την επιμελημένη εργασία του στον ελαιοχρωματισμό των κικλιδωμάτων.

Η αμοιβή τους ήταν συμβολική και επιβάρυνε τον Πρόεδρο.

3.Με προσωπική εργασία καθαρίστηκαν ο χώρος του Νεκροταφείου καθώς και διάφοροι δρόμοι του χωριού.

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι οι αγροτικοί δρόμοι έχουν σχεδόν κλείσει από τα κλαριά, εκτός βέβαια από αυτούς που δυστυχώς κάηκαν από την πυρκαγιά του 2021.

Επίσης οι δρόμοι μέσα στο χωριό είναι γεμάτοι λακούβες,κάτι που εγκυμονούν κινδύνους για ασφάλεια των πολιτών.Σχετικά αιτήματα έχουν σταλεί στο δήμο μας.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Γιάννης Στρίκος

Πυρρή 23/8/23