Το οριστικό πρόγραμμα του Συλλόγου Παλαμαραίων

EΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΑΙΩΝ :

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του χωριού μας :

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαμαραίων ” Η Κοίμησις της Θεοτόκου σάς ανακοινώνει επίσημα το οριστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεών του για το φετινό ” Πενθήμερο της Παναγίας ” του τρέχοντος έτους 2023.

Συγκεκριμένα :

Α. Θα πραγματοποιηθεί το 41ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας ( Μπάσκετ ) στο γήπεδο Παλαμαρίου με το ακόλουθο Πρόγραμμα : ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 14/08/2023 : ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΙΣ 17:00 μ.μ : ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΙΣ 18:00 μ.μ : ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ. ΤΡΙΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΙΣ 19:00 μ.μ : ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΝ

Β. ( Ακολουθεί αγώνας δρόμου παιδιών με το ακόλουθο πρόγραμμα και ώρα έναρξης τισ 20:00 μ.μ. ). Σειρά 1 ( μεικτή ) : Διαδρομή 150 μέτρων. Για αγόρια και κορίτσια έως 6 ετών. Σειρά 2 ( μεικτή ) : Διαδρομή 400 μέτρων. Για αγόρια και κορίτσια από 6 έως και 9 ετών. Σειρά 3 ( κορίτσια ) : Διαδρομή 400 μέτρων. Για κορίτσια από 10 έως και 13 ετών. Σειρά 4 ( αγόρια ) : Διαδρομή 400 μέτρων. Για αγόρια από 10 έως και 13 ετών. Σειρά 5 ( κορίτσια ) : Διαδρομή 800 μέτρων. Για κορίτσια από 14 έως και 17 ετών. Σειρά 6 ( αγόρια ) : Διαδρομή 800 μέτρων. Για αγόρια από 14 έως και 17 ετών. Διαδρομές σειρών : 1η : Εκκίνηση από τη δημόσια βρύση, τερματισμός στο σχολείο. 2η : Εκκίνηση και τερματισμός στο σχολείο τρέχοντας μία φορά πέριξ του ιστορικού κέντρου Παλαμαρίου. 3η, 4η: Εκκίνηση και τερματισμός στο σχολείο τρέχοντας μία φορά πέριξ του ιστορικού κέντρου Παλαμαρίου. 5η, 6η: Εκκίνηση και τερματισμός στο σχολείο τρέχοντας 2 φορές πέριξ του ιστορικού κέντρου. Δηλώσεις συμμετοχής : Πριν την εκκίνηση των αγώνων, στον χώρο του Δημοτικού σχολείου Παλαμαρίου. ΒΡΑΒΕΙΑ : ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑΣ. Γ. ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 15/08/2023 : ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΙΣ 17:00 μ.μ Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΙΣ 18:00 μ.μ ( Ακολουθεί Διαγωνισμός Τριπόντων με έπαθλο € 50 και ώρα έναρξης τις 19:00 μ.μ. ) ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΙΣ 20;00 Μ.Μ. ΒΡΑΒΕΙΑ : Κύπελλο στους τρεις πρώτους. ΑΠΟΝΟΜΗ : Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού αγώνα. Δ. ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 και ώρα 21:00 μ.μ. Στο προαύλιο της Εκκλησίας του χωριού μας, στο ειδυλλιακό της περιβάλλον, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού μας με εξαιρετικό φαγητό και μουσική από τον D.J. Ηλία Ψύλλα.

Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει και λαχειο-φόρο αγορά με αξιόλογα δώρα. Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του χωριού μας : Το μικρό και λατρεμένο μας χωριό για μια ακόμη φορά μάς περιμένει για να λάβει ” οξυγόνο ” ζωντάνιας αυτά τα δύσκολα χρόνια που όλα μας τα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, παράλληλα με την παγκόσμια τεχνολογική ανάπτυξη βιώνουν αντιστρόφως ανάλογα την πληθυσμιακή συρρίκνωση και τη μοναξιά ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Μην λείψει κανείς και καμία λοιπόν. Για το χωριό δεν περισσεύει κανείς μας.

Καλό Δεκαπενταύγουστο, η Παναγία να μάς ευλογεί και χαριτώνει. Σάς περιμένουμε με πατριωτική αγάπη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΑΙΩΝ ” Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ “.