Τραγωδία στη Γορτυνία: Κυνηγός σκότωσε κατά λάθος 57χρονο κυνηγό

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου στην περιοχή της Λιοδώρας. Θύμα ήταν ένας 57χρονος κυνηγός από την Γορτυνία, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε πυροβολισμό από άλλον κυνηγό.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ένας άνδρας, μέλος της ίδιας παρέας, άκουσε θόρυβο πίσω από θάμνους, νόμισε ότι επρόκειτο για αγριογούρουνο και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 57χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κυνηγετική ομάδα είχε βρεθεί ξανά στο παρελθόν αντιμέτωπη με τραγωδία, όταν πριν από μερικά χρόνια ένας νεαρός είχε χάσει τη ζωή του από πυροβολισμό κουμπάρου του.

Το δυστύχημα αυτό δυστυχώς έρχεται να προστεθεί σε άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια κυνηγιού. Η Γορτυνία για άλλη μια φορά βυθίστηκε στη θλίψη, με τους οικείους του άτυχου νερού να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εφημερίδα “Γορτυνία”

*Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας εδώ