Τριήμερο εκδηλώσεων στην Τριποταμιά – Καπελίτσα

Τριήμερο εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει για τον μήνα Αύγουστο ο εκπολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Τριποταμιάς-Καπελίτσας ¨ο Κόροιβος”.Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11/08,ώρα 18¨30 με τον καθιερωμένο αγώνα δρόμου,ο οποίος έχει μετονομαστεί σε “ΚΟΡΟΙΒΕΙΑ” και βράβευση αθλητών ώρα 19″30 μ.μ

Το Σάββατο 12/08 θα πραγματοποιηθεί στην Τριποταμιά το καθιερωμένο  πανηγύρι με το διάσημο στο κλαρίνο Μάκη Δάρα και τραγούδι από τους εξαιρετικούς Τάκη Μπαλάση, Νάνσυ Σαραβάκου, Μάγδα Κούμπουλα .Ο Γιώργος Μάμαλης στα πλήκτρα, ο Παναγιώτης Κουτρουπάνος στα ντραμς και  ο Ηλίας Καραγιάννης στην κιθάρα.

Τη Δευτέρα 14/08 θα πραγματοποιηθεί μια σειρά παιδικών εκδηλώσεων  ξεκινώντας στις 18¨00μ.μ με τον φουσκωτό παιδότοπο,face & body painting,ζωγραφική και πολύ χορό .Στη συνέχεια, στις 21¨00μ.μ  θα δοθεί παιδική παράσταση από το θέατρο μαριονέτας ¨Γκότση¨το οποίο το έχει διοργανώσει ο σύλλογος σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας. Ευχαριστήσουμε πολύ τη ΔΗ.Κ.Ε.Γ και ιδιαίτερα τον κ. Πάικο Αναγνωστόπουλο που για άλλη μια χρονιά βοήθησε να γίνει μια υπέροχη παράσταση για τα παιδια της Γορτυνίας.

Την Τρίτη 15/08,ώρα 10¨30πμ, στο πολιτιστικό κέντρο, το Δ.Σ του Συλλόγου μας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση ,απολογισμό πεπραγμένων και εκλογές   για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Με την ευγενική χορηγία του κ.Παναγιώτη Ε.Καραμάνη,τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ,ο σύλλογος μας αγόρασε τα υλικά για την τοποθέτηση κιγκλιδώματος σε ένα γραφικό αλλά επικίνδυνο δρόμο,ιδιαιτέρως για τους μικρούς ποδηλάτες του χωριού μας ,μιας και ο συγκεκριμένος δρόμος γειτνιάζει με την πανέμορφη αλλά απότομη πλαγιά του Ερυμάνθου.Την επίβλεψη και την εκτέλεση του έργου έχει αναλάβει (αφιλοκερδώς) ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Θεόδωρος Φράγκος.Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον κ.Δημήτρη Ψεύτη και τον κ.Ευθύμιο Μπούκουρα για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος ευχόμαστε καλό καλοκαίρι  σε όλους και σας περιμένουμε να στηρίξετε τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας.

Εκ του Δ.Σ