Τσικνοπέμπτη με κέφι σε ένα μικρό χωριό της Γορτυνίας! (ph)

Σε ένα μικρό χωριό της Γορτυνίας, το Καρδαρίτσι, με λιγοστούς αλλά δραστήριους κατοίκους, η Τσικνοπέμπτη γιορτάστηκε με μεράκι και ενθουσιασμό. Παρά τις δυσκολίες, η παράδοση τηρήθηκε και η μυρωδιά της ψησταριάς πλημμύρισε την ατμόσφαιρα!

Ψυχή της διοργάνωσης ήταν η Πρόεδρος του χωριού, Βασιλική Ζαφειροπούλου – Κιούλου, η οποία ανέλαβε προσωπικά όλη την προετοιμασία.

Η γιορτή δεν περιορίστηκε μόνο στους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους, αλλά είχε απήχηση και στα γύρω χωριά. Συμμετείχαν επισκέπτες από Παραλογγούς, Βελημάχι και Βυδιάκι. Η Πρόεδρος ευχαριστεί πολύ τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν πως, ακόμα και στα μικρότερα χωριά, το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση κρατούν ζωντανό το πνεύμα των εορτών.

Π.Κ.