Βαγγέλης Γιαννόπουλος: Ο εγγονός του αείμνηστου Γλανιτσιώτη πολιτικού υποψήφιος στην Αθήνα!

Ο νεαρός Βαγγέλης Γιαννόπουλος, εγγονός του αείμνηστου και λαοφιλούς πολιτικού Ευάγγελου Γιαννόπουλου, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού του. Συγκεκριμένα, μετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χάρη Δούκα.

Ο ίδιος είναι 23 ετών,  απόφοιτος της Λεοντίου Σχολής και φοιτητής της Νομικής Σχολής. Παράλληλα, εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του και μοναχογιού του αείμνηστου πολιτικού, Αργύρη Γιαννόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει και για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γλανιτσιωτών.

Να σημειώσουμε ότι ο αείμνηστος παππούς του, Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και γνωστός πανελληνίως για τον αυθόρμητο τρόπο έκφρασής του, γεννήθηκε το Μάιο του 1918 στη Γλανιτσιά (Μυγδαλιά) Γορτυνίας. Απεβίωσε το Σεπτέμβριο του 2003 σε ηλικία 85 ετών. Στο χωριό του προσέφερε πολλά για αυτό και είχε ανακηρυχθεί μεγάλος ευεργέτης. Μάλιστα στο κεντρικό δρόμο του χωριού έχει στηθεί και προτομή του.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Χάρη Δούκα