Υποψήφιος με τον Π. Μέγα ο πρώην Αντιδήμαρχος Τροπαίων Κώστας Σταθάς

Τον πρώην Αντιδήμαρχο Δήμου Τροπαίων και νυν Δημοτικό Σύμβουλο με το συνδυασμό του Στάθη Κούλη ανακοίνωσε ως υποψήφιο στο συνδυασμό του ο Παναγιώτης Μέγας με το συνδυασμό του «Γορτυνία που μας Αξίζει!».

Έχει προηγηθεί εδώ και καιρό ρήξη του τέως Αντιδημάρχου με τον Δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη, καθώς και απομάκρυνση από τον συνδυασμό του.

Ο ίδιος τώρα με επιστολή του γνωστοποιεί την στάση του και παράλληλα δηλώνει τη συμπόρευσή του με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Μέγα. Μάλιστα στην δήλωσή του αυτή βάλλεται προσωπικά προς τον νυν Δήμαρχο, τον οποίο κατηγορεί για συγκεντρωτική και αντιθεσμική συμπεριφορά.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Αντιμετώπισα ένα απολυταρχικό καθεστώς που λειτουργούσε κεκλισμένων των θυρών με “Ημετέρους” και προειλημμένες αποφάσεις. ‘Επρεπε να λειτουργώ ως αντιδήμαρχος στο μικρό περιθώριο που μου άφηνε ο Δήμαρχος με την έγκρισή του χωρίς να έχω καμία συμμετοχή στο κέντρο λήψεως αποφάσεων. Απογοήτευσα έτι, πρωτίστως τον εαυτό μου και κατ’ επέκταση στους υποστηρικτές μου. Η αποστασιοποίηση υπήρξε μονόδρομος. Μαριονέτα δεν υπήρξα ποτέ. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και δεν αποσύρομαι”

Δείτε όλη τη δήλωση συμπόρευσής του με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Μέγα: