Έφυγε από τη ζωή ο δραστήριος Άγγελος Γάκης

Έφυγε από τη ζωή ο εκλεκτός και λίαν αγαπητός πατριώτης Άγγελος Γάκης, από Βυζίκι, σε ηλικία 86 ετών. Ο ίδιος ήταν πολύ δραστήριος και συμμετείχε ενεργά σε πολλούς Αρκαδικούς και Γορτυνιακούς Συλλόγους.
Είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, μέλος του Δ.Σ της Αρκαδικής Ακαδημίας, μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Αρχαία Θέλπουσα κ.α. Παράλληλα, υπήρξε Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βυζικίου, ενώ είχε διατελέσει για πολλά χρόνια και Πρόεδρος της Ενωσης Βυζικιωτών με έντονη δράση, από όπου και ανακηρύχτηκε Επίτιμος Πρόεδρός της. Συλλεκτικά παραμένουν τα καλαίσθητα ημερολόγια τοίχου της Ένωσης Βυζικιωτών,  τα οποία για πολλά χρόνια επιμελείτο ο ίδιος.
Ο ίδιος,  πολύτεκνος με 5 παιδιά και 10 εγγόνια, ήταν συνταξιούχος υπάλληλος της τοπικής αυτοδιοίκησης(ΟΤΑ) και Πρόεδρος επί πολλά χρόνια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και λυκείου Αρκαδίας. Ακόμα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες παλιάς ασπρόμαυρης φωτογραφίας (5.600) από το 1864-1960.
Επί σειρά ετών ήταν μέλος στην συντακτική επιτροπή του περιοδικού”ΒΥΖΙΚΙ”.
Στα χρόνια που ήταν Γραμματέας στην Κοινότητα Τροπαίων -Βυζικίου ήταν ανταποκριτής και της εφημερίδος μας.
Καλό Παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Εφημερίδα “Γορτυνία”