Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενημερωτικό Σεμινάριο για τα ηλεκτρονικά βιβλία

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθ. Επαγγελμάτων Αρκαδίας, διοργανώνει, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 5.30 μ.μ. ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «MyData στην πράξη» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.
Ο εισηγητής ο κ. Χρήστος Κρίγκας, Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός–Σύμβουλος Επιχειρήσεων,  στη διάρκεια του σεμιναρίου θα ενημερώσει αναλυτικά για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την υποχρεωτικότητα των ηλεκτρονικών βιβλίων, που τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

  • Χρονοδιάγραμμα εφαρμογής.
  • Προσαρμογή των επιχειρήσεων.
  • Κανάλια διαβίβασης.
  • Προθεσμίες διαβίβασης στην πλατφόρμα mydata.
  • Πρακτικά θέματα εφαρμογής.

Σημειώνεται ότι η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (κατά το τελευταίο εξάμηνο) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid 19.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας και για την καλύτερη ενημέρωση όλων η συζήτηση θα μεταδoθεί και ζωντανά μέσω live streaming από τη σελίδα του Facebook και από το κανάλι του στο Youtube του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας.