Εργασίες καθαριότητας στα Λαγκάδια από το Δήμο Γορτυνίας (ph)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εντεταλμένης συμβούλου του  Δήμου Γορτυνίας σε θέματα Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Νεολαίας και Νέων Τεχνολογιών Πέννυς Μπέτσα η καθαριότητα είναι δείγμα “πολιτισμού”.

Στην ανακοίνωσή της  αναφέρει ότι η  καθαριότητα σε κάθε τόπο είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του. Δείχνει ήθος, ζωή, αγωγή, πρόοδο, δίνει αξία στον τόπο και γενικά είναι δείγμα “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”. Διότι απλούστατα , οτιδήποτε μας περιβάλλει, είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Γι’ αυτόν τον λόγο, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου  εστάλη προσωπικό καθαριότητας στα Λαγκάδια από το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Κούλη, για να καθαρίσει έναν από τους σκουπιδότοπους που προϋπήρχαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οικοδομικά απορρίμματα, πλαστικά υλικά, κυρίως καρέκλες και τραπέζια, στρώματα κρεβατιών, ηλεκτρικά σκουπίδια, όπως τηλεοράσεις και πλυντήρια, πεταμένα σίδερα και σπασμένα μάρμαρα ήταν μερικά από αυτά που βρήκαμε  μπροστά μας.
Η κα Μπέτσα, στο τέλος, ενημερώνει ότι αντίστοιχες ενέργειες πρόκειται να γίνουν και σε άλλες δημοτικές ενότητες Γορτυνίας που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.
Σαν εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Γορτυνίας, υπόσχεται  ότι παρόμοιες ενέργειες ασυνείδητων πολιτών πρόκειται να “ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ” και να “ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ”, διότι μέσα στις “ΑΞΙΕΣ” που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή μας ζωή είναι η “ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ” ως δείγμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ που έχουμε παραμελήσει!