Η Γορτυνιακή εταιρεία «ΛΑΝΗΣ A.D.V.» ξεχωρίζει στη διαφημιστική αγορά!

Η «ΛΑΝΗΣ A.D.V.»  ξεχωρίζει στη διαφημιστική αγορά παρά την κρίση

Η διαφημιστική εταιρεία ΛΑΝΗΣ A.D.V. του δραστήριου Γορτύνιου Δημήτρη I. Λάνη από Βιδιάκι, ειδικεύεται στις παραγωγές –διαφημίσεις ραδιοφώνου και περιοδικού τύπου. Εδώ και χρόνια διακρίνεται για τη συνέπεια και την άριστη παρουσίαση, ενώ υπογράφει επώνυμες προβολές στο χώρο της διαφήμισης. Μεταξύ άλλων για πολλά χρόνια είχε αποκλειστική συνεργασία με το μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Σήμερα η εταιρεία του έχει αποκλειστική συνεργασία με το ραδιόφωνο ΜΕΝΤΑ 88,0 FM, που παίζει μόνο ελληνικό, ποιοτικό και έντεχνο τραγούδι. Ακόμα πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία και με το ελληνικό Υou Tube (Διαδίκτυο).

Μάλιστα προσφέρει και πολύ ελκυστικά πακέτα, κάποια από τα οποία περιλαμβάνουν πάνω από 20.000 προβολές στο Υou Tube (Διαδίκτυο) με τηλεοπτικό σποτάκι διάρκειας 10″-30″. Ο πελάτης επιλέγει αν θέλει πανελλαδική κάλυψη ή μόνο κάλυψη στην Αττική.

Ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν έτοιμο διαφημιστικό σποτ, οι διαχρονικοί επαγγελματίες συνεργάτες της «ΛΑΝΗΣ A.D.V.» είναι σε θέση να ετοιμάσουν κάτι πολύ εύκολα. Μεταξύ άλλων συνεργάζονται για επαγγελματική εικόνα με τον Αχιλλέα Καριώτη, καθώς και με την επώνυμη εκφώνηση από τον Ηλία Ιωαννίδη (Φίλτρα Νερού Camelot).

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μιλήσει απευθείας με τον Γενικό Διευθυντή της Διαφημιστικής, Δημήτρη Λάνη στο 210.76.00.735 (www.lanis-a-d-v.gr)

Ειδικές τιμές σε Γορτύνιους διαφημιζόμενους!