Η τελευταία επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη Γορτυνία (ph)

Η αείμνηστη πλέον Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε την Γορτυνία στις 20 Αυγούστου 2021, λίγες ημέρες μετά τις φωτιές. Η επίσκεψή της ξεκίνησε από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δάφνης, στη συνέχεια άκουσε τους πυρόπληκτους, ενώ συμμετείχε και σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη, το Δήμαρχο Γορτυνίας, αρχηγούς παρατάξεων και εκπροσώπους φορέων. Δείτε περισσότερα για τη συνάντηση εδώ.

 

H Φώφη Γεννηματά τότε έδειχνε καλά στην υγεία της και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγους μήνες μετά θα είχε τόσο μεγάλη επιδείνωση στην υγεία και θα έφευγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Για την απώλειά της ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημείωσε: “Καλό ταξίδι Πρόεδρε ! Η σκέψη μας στην οικογένεια της, στα παιδιά της, στον Ανδρέα . Στο Μανώλη, στο Μπάμπη, στην Αντζελίνα και σε όλους τους συνεργάτες της Φώφης”.

Επίσης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης σημείωσε: “Ο θάνατος σου μας συγκλόνισε.. Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη το χαμόγελο σου… Το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο.. Καλό ταξίδι Φώφη. Προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής σου.. Καλή δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου….”
Ακολουθούν φωτογραφίες από την τελευταία της επίσκεψη: