Καμπάνια στήριξης των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς και στο πλαίσιο της καμπάνιας Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες,  αναλαμβάνει άμεσα δράση για την στήριξη των μελών- επιχειρήσεων της Αρκαδίας και διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης των επιχειρήσεων που έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) προκειμένου να μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους άμεσα στους καταναλωτές.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, σε ειδική ενότητα, θα προβάλλονται ανά κατηγορία οι Αρκαδικές επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ανανέωση της λίστας θα γίνεται καθημερινά.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων μέσω e-shop (με αντίστοιχους ΚΑΔ).

Προσοχή: Δεν συμπεριλαμβάνονται τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook. Instagram κ.α).

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και συγκεκριμένα την σελίδα https://arcadianet.gr/arcadia-eshop/

Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες: Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e shop, προσκαλούνται να στηρίξουν τους τοπικούς επαγγελματίες για την κατασκευή τους.

Η επιλογή των Αρκάδων πρέπει να είναι μονόδρομος.
Τα οφέλη για την Αρκαδική οικονομία είναι πολλά.
Στηρίζουμε τον τόπο μας.

Όλοι μαζί, μπορούμε να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους πετυχαίνουμε.
Η στήριξη στην Αρκαδική παραγωγή πρέπει να είναι το βασικό κίνητρο μας ως καταναλωτές.
Το μέλλον μας είναι εδώ.

Καταναλωτές και επιχειρήσεις είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι.
Και θα αντιμετωπίσουμε μαζί τις όποιες δυσκολίες.