Μεγαλόπολη: Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης, το ΣΔΑΜ (Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης), το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ,  διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, με θέμα την παρουσίαση της Δράσης:

«Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και  στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας»

στις 08/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30,

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου, Μεγαλόπολη.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης (ΣΔΑΜ), κ. Κων/νος Μουσουρούλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Ευστάθιος Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας.

(Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του ιού SARS– CoV-2, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2791360285)