Με επιτυχία η εκδήλωση « Γυναίκες στην Επανάσταση του 1821» από τους Αρκάδες Δάφνης – Υμηττού

Σε μια υπέροχη βραδιά, τη Δευτέρα το βράδυ 4 Οκτωβρίου, μετά από ένα και πλέον χρόνο απραξίας λόγω κορονοιού , πάνω από τριακόσια άτομα παρακολούθησαν στην πλατεία Δημαρχείου στη Δάφνη, την εκδήλωση με θέμα « Γυναίκες στην επανάσταση του 1821».
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Αρκάδων Δάφνης Υμηττού, την Πολιτιστική Μορφωτική κίνηση Δάφνης και την Ένωση Γυναικών Ελλάδος Παράρτημα Δάφνης και ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης Υμηττού και του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού. Ομιλητές ήταν Παρασκευή Τσιμπράκη πρόεδρος της Πολιτιστικής Μορφωτικής κίνησης Δάφνης, ο Δημήτρης Γιαννακούρας πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης Υμηττού «Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», η Μαρία Κατσελίδου μέλος της Πολιτιστικής Μορφωτικής κίνησης Δάφνης ,ο Κώστας Σαμάντης μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Δάφνης Υμηττού και η Χαρά Βιδάλη πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Παράρτημα Δάφνης. Συντονιστής ήταν ο Κώστας Σαμάντης. Συμμετείχε το χορευτικό του Δήμου Δάφνης Υμηττού. Τη βραδιά έκλεισε με το τραγούδι του Γέρου του Μωριά η μαθήτρια Δημοτικού Φωτεινή Ελένη Γιαννακούρα.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Γιάννης Τζιβελέκας. Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Δάφνης Υμηττού Βογιατζόγλου Αργυρώ και Κώστας Λιούτας,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σκιαδοπούλου Γεωργία ,Κατσαρός Θοδωρής, Καλλιρρόη Ρούσου, Νίκος Μπουρνελές ,Βερίνα Καρακώνη και Χρήστος Λιακόπουλος, οι πρόεδροι : του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού Λένα Ρούσσου, των Αρκάδων Ηλιούπολης Νίκος Ατζινάς, του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης Παντούλης Αλέκος, της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών Μαρία Γαβρήλου ,των Φαλαισιωτών Αρκαδίας Παναγιώτης Μπένος ,του Συλλόγου Κυπαρισσίων «η Αρκαδιά» και μέλος Μεσσηνιακής Αμφυκτιονίας Παναγιώτης Λούτος,, Θρακικού κέντρου Εταιρείας Θρακικών Μελετών Νίκος Μαργαζόγλου και ο πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ Δάφνης Υμηττού Σταύρος Μητροθανάσης.
Ευχαριστώ θερμά τον Πάνο Αναγνωστόπουλο για τη δημιουργία και παρουσίαση του βίντεο και των εικόνων και όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ