Ξεκίνησε η προβολή των Αρκαδικών ηλεκτρονικών καταστημάτων στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς και στο πλαίσιο της καμπάνιας, για την στήριξη των μελών του – Αρκαδικών Επιχειρήσεων, “Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες”,  ξεκίνησε την ανάρτηση των Αρκαδικών e-shop στην ειδική κατηγορία ehops προκειμένου να μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους άμεσα στους καταναλωτές.

Στην ειδική ενότηταeshops, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, προβάλλονται ανά κατηγορία οι Αρκαδικές επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα.  Η ανανέωση της λίστας γίνεται καθημερινά.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας, που έχουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων μέσω e-shop (με αντίστοιχους ΚΑΔ) να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Προσοχή: Δεν συμπεριλαμβάνονται τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook. Instagram κ.α).

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και συγκεκριμένα την σελίδα https://arcadianet.gr/arcadia-eshop/

Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες: Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop, προσκαλούνται να στηρίξουν τους τοπικούς επαγγελματίες για την κατασκευή τους.