Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ορίστηκε ο κ. Μανώλης Σκαντζός, με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο κ. Σκαντζός, αναφέρει, σε δήλωσή του: «Θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Τα σχεδόν δύο τελευταία χρόνια, με στήριξε διαρκώς στο έργο μου, ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ακόμα και σε στιγμές με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Πλέον, μου εμπιστεύεται μια άλλη θέση, εξίσου κρίσιμη και σημαντική, αυτή του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας. Οφείλω να τον ευχαριστήσω ειλικρινά και να υπογραμμίσω ότι με τιμά απεριόριστα.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θα συνεχίσω το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο προκάτοχός μου, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Αρκαδίας μας. Το όραμα για τον τόπο μας είναι ξεκάθαρο και θα συνεχίσει να υλοποιείται απρόσκοπτα.

Μέσα από μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις, δημιουργούμε μία καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αρκαδίας, ενώ βάζουμε τις βάσεις ανάπτυξης για ένα μέλλον με περισσότερες θέσεις εργασίας, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους.

Εδώ, σταματούν τα πολλά λόγια και περνούμε στις πράξεις και στα έργα.»

 

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΤΖΟ

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Κυριακή (9/1/2022), ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη Σκαντζό, διότι για δύο χρόνια αγωνίστηκε μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Υπερέβαλε εαυτόν πολλές φορές για να μπορέσει να κρατήσει το σώμα σε λειτουργία και να έχει καλή εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαμε καλή εικόνα στην κοινωνία, αλλά γι’ αυτό προφανώς δεν φταίει ο Πρόεδρος. Ο Πρόεδρος, σε ένα σώμα, που δεν έχει πλειοψηφία, έχει ένα πολύ δύσκολο ρόλο. Δεν έχει κανένα άλλο όπλο ο Πρόεδρος, παρά μόνο το λόγο.

Ο κ. Σκαντζός, έγκριτος πολιτικός της Αρκαδίας και επιστήμονας, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Του πιστώνουμε την ολοκλήρωση των συνεδριάσεων και την προώθηση σχεδόν όλων των θεμάτων. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, πολλές φορές και σε βάρος της υγείας του. Τον ευχαριστώ πολύ διότι σε συνθήκες απλής αναλογικής δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να αναλάβουν το ρόλο του Προέδρου.

Μανώλη, σε ευχαριστώ και από τη νέα θέση να προσφέρεις όπως και οι άλλοι συνάδελφοι.»