Ο νέος εργασιακός νόμος παρουσιάστηκε στην e-εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Τους τρόπους που διαμορφώνονται οι Εργασιακές σχέσεις σύμφωνα με τον Νέο Εργασιακό Νόμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι στη e- εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 23 Ιουνίου μέσω της σελίδας του στο Facebook στο κανάλι του στο youtube και της πλατφόρμας του zoom.

Oι παρουσιάσεις ήταν ουσιώδεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Την έναρξη έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιώργος Δημητρόπουλος συντονιστής της e-εκδήλωσης ο οποίος αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εισηγητές για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της εκδήλωσης:  «η παρουσία και ο ρόλος του Επιμελητηρίου μας συνίσταται στο να εκπροσωπεί και να ενημερώνει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του νομού».

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εισηγητές κ.κ. Λιακόπουλο Παναγιώτη, Εργατολόγο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο εργατικό (Ατομικό και Συλλογικό) – κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο, Μαλιφούκα Γεώργιο, Λογιστή Α’ Τάξης, Φοροτεχνικό – Πιστοποιημένο Μελετητή και Μαλιφούκα Κωνσταντίνο, Οικονομολόγο Φοροτεχνικό όπου ανέπτυξαν τα πιο σημαντικά σημεία του νέου εργασιακού νόμου.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εκδήλωση μαγνητοσκοπημένα.

Πατήστε τα αρχεία που σας ενδιαφέρουν.

NOMIKO ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ_2021

Σημειώνεται ότι μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στο press@arcadianet.gr  με την ένδειξη – θέμα: Ερώτημα για Εργασιακό Νόμο όπου και θα σας απαντηθεί από τους εισηγητές.