Παράκληση Δημάρχου Γορτυνίας για αποφυγή των μετακινήσεων προς τα χωριά!

Με μήνυμά του ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης κάνει έκκληση – παράκληση σε όλους, μέχρι τη λήξη των μέτρων, να υπακούσουν τους οδηγίες και να μην πηγαίνουν στα χωριά της Γορτυνίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Γορτύνιες & Γορτύνιοι,

Συμπατριώτισσες & συμπατριώτες,

Φίλες & φίλοι της Γορτυνίας,

Η παγκόσμια κοινότητα, η ελληνική κοινωνία και ο Δήμος μας με πόνο ψυχής βιώνουν τις δραματικές εξελίξεις που συντελούνται από την εξάπλωση του κορωνοϊού – COVID-19, σε ολόκληρη την υφήλιο.

Ως Δήμος καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να θωρακίσουμε την περιοχή μας, να προστατέψουμε τους δημότες μας και τους πολίτες και να φροντίσουμε για την κάλυψη όποιων αναγκών υπάρχουν για κάθε άνθρωπο.

Η ψυχή και ο πλούτος της ερημωμένης Γορτυνίας είσαστε εσείς,  οι άνθρωποί της όπου γης.

Γνωρίζοντας την αγάπη σας για τον τόπο μας και για τους συνανθρώπους μας και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει, απευθύνουμε έκκληση – παράκληση, μέχρι τη λήξη των μέτρων, να μην έρχεστε στα χωριά της Γορτυνίας.

Είναι χρέος και ευθύνη όλων μας να υπακούσουμε στις οδηγίες και τις εντολές των επιστημόνων και της πολιτείας, να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και να προστατέψουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Είναι η πρώτη φορά που σας ζητάμε να μείνετε μακριά μας. Γνωρίζετε όμως καλά ότι στα χωριά μας ζουν μόνιμα μεγάλης ηλικίας άνθρωποι και εάν προκύψει οποιοδήποτε θέμα οι υποδομές και οι παροχές στην υγεία είναι ελάχιστες και η αντιμετώπιση εξαιρετικά δύσκολη .

Είμαστε σίγουροι ότι θα υπακούσετε, με γνώμονα πάντα την αγάπη και το σεβασμό στο συνάνθρωπό μας και στην ελληνική πολιτεία.

Ευελπιστούμε στο αίσιο τέλος αυτής της περιπέτειας και σας περιμένουμε όλες και όλους το καλοκαίρι, στα ωραία πανηγύρια των χωριών μας, να σμίξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

Με αγάπη & εκτίμηση

Ο Δήμαρχός σας

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης