Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση πολιτών από το Δήμο Γορτυνίας

dimos gortynias

Ενημερώνουμε τους δημότες πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του covid-19 το κοινό θα μπορεί να εισέρχεται στις υπηρεσίες του Δήμου και στα Νομικά του Πρόσωπα υπό προϋποθέσεις. Σύμφωνα με την υπ΄αρ. 5138/Β’/05.11.2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση οι δημότες θα μπορούν να εξυπηρετούνται με φυσική παρουσία επιδεικνύοντας υποχρεωτικά κατά την είσοδό τους στις Υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίων 6 μηνών

ή

  • Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών).

Επιπλέον, υποχρεωτική παραμένει η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους καθώς και η τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δήμο Γορτυνίας τηλεφωνικά στο 2795360300 ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο email info@gortynia.gov.gr. Στη διάθεση του κοινού είναι και η ψηφιακή πύλη gov.gr καθώς και η υπηρεσία myKEΠlive, για την έκδοση εγγράφων και την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση.

Τηρούμε τα μέτρα για την ασφάλεια τόσο των εξυπηρετούμενων όσο και των εργαζομένων. Φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους και τηρούμε τις αποστάσεις. Συμβάλλουμε όλοι στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ