Στη Γορτυνία χτυπά η καρδιά της αυτοδιοίκησης για ένα διήμερο

Το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων αποτελεί πάντοτε ένα σημαντικό γεγονός τοπικής αλλά και εθνικής εμβέλειας.  Το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου στη Γορτυνία διεξάγεται το φετινό 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή, Γνώση Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή» και πραγματοποιείται υβριδικά στα Λαγκάδια, ενώ παράλληλες δράσεις γίνονται σε Βυτίνα και Δημητσάνα.

Ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου κατέφθασαν στα Λαγκάδια κάποιοι από τους προσκεκλημένους και τους ομιλητές. Μεταξύ αυτών και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που είναι και ο Πρόεδρος του Δικτύου. Το παρόν όμως έδωσαν και πολλοί Δήμαρχοι από όλη τη χώρα. Οι αφίξεις των συμμετεχόντων Συνέδρων από το χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεχίζονται από το πρωί της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου 2021.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ήδη έκανε την πρώτη ανάρτηση από τα Λαγκάδια, γράφοντας: “Η ισχύς εν τη ενώσει! Δημιουργούμε τις πόλεις που αξίζουν στους συμπολίτες μας! #ΕΔΔΥΠΠΥΞεκινάμε το Ετήσιο Συνέδριο μας στη Γορτυνία! …”

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου:Πρόγραμμα 17ο Συνέδριο ΕΔΔΥΠΠΥ