Συστάθηκε ομάδα φίλων για την ανοικοδόμηση του Σχολαρχείου Βελημαχίου

Σχετικά με το θέμα του Σχολαρχείου η ομάδα φίλων του Σχολαρχείου ολοκληρώθηκε για την δράση και υλοποίηση της ανέγερσης του πολιτιστικού αυτού κοσμήματος του χωριού μας. Έχουμε την όρεξη και το πείσμα να προσφέρουμε με κάθε δυνατότητα τις υπηρεσίες μας. Βέβαια το σχολαρχείο ανήκει στο Δήμο…ομως επειδή ο Δήμος είναι απασχολημένος με πολλά καθήκοντα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την άδεια ανέγερσης. Αν καταφέρουμε να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα καλώς, διαφορετικά θα γίνουν προσπάθειες ώστε να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι πατριώτες που όλοι μαζί θα καταφέρουμε να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως το παραλάβαμε.
Θα θέλαμε συμπαραστάτες σε αυτό το εγχείρημα πρώτα από όλους τον Δήμο μας, την περιφέρεια ακόμα και τη Βουλή των Ελλήνων. Κάθε βοήθεια είναι δεκτή χωρίς πολιτικές εξαιρέσεις. Εξάλλου σε αυτό το ζήτημα είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε αποφασισμένοι πως πρέπει να δράσουμε.
Τα ονόματα της επιτροπής που έχει συσταθεί:
Αγγελοπουλος Θεόδωρος (Λακος)
Κανελλοπουλος Γεώργιος
Χριστόπουλος Νικόλαος
Καραλης Αναστάσιος
Σοφιανοπουλος Κωνσταντινος
Κακουρης Θεόδωρος.
Σύμμαχοι μας είναι ο τοπικός πρόεδρος Χριστόπουλος Θεόδωρος και βέβαια και οι τοπικοί σύλλογοι μας με τους προέδρους του κυρίους Κωνσταντινο Θωμα και Αγγελοπουλο Ιωαννη.
Ενημερωση: η ομάδα του κ. Κοσμοπουλου προσφέρεται να μας κάνει τη μελέτη όπως και ο τοπογράφος που έχουμε προαναφέρει.
Είναι πολλοί οι φιλότιμοι πατριώτες που υπάρχουν ανάμεσά μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Τα παραπάνω θα δημοσιευτούν και στις τοπικές εφημερίδες.
Θεόδωρος Κακούρης