Τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Αρκαδίας έχουν τη δική τους σελίδα

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον των ηλεκτρονικών καταστημάτων της Αρκαδίας να προβληθούν δωρεάν στην ιστοσελίδα, www.arcadianet.gr, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προχώρησε σε online έκδοση και δημιούργησε νέα σελίδα (subdomain) με το όνομα https://eshops.arcadianet.gr/.

 Με αυτό το εγχείρημα, πλέον, τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν τη δική τους σελίδα και οι καταναλωτές βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Η νέα ιστοσελίδα, με minimal προσέγγιση, με έμφαση στο κίτρινο χρώμα, με ξεχωριστές κατηγορίες σε αντίστοιχα blocks και με σχεδιασμό και για κινητά (mobile friendly) ,τοποθετεί την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε μια νέα e-εποχή.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας, που έχουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων μέσω e-shop (με αντίστοιχους ΚΑΔ) να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Προσοχή: Δεν συμπεριλαμβάνονται τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook. Instagram κ.α).

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eshops.arcadianet.gr/ και μπείτε στη διαδρομή Αιτήσεις ή πατήστε απευθείας (https://eshops.arcadianet.gr/aitisi-kataxorisis-eshop/)

Η ανανέωση της λίστας γίνεται καθημερινά.

 Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες: Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e shop, προσκαλούνται να στηρίξουν τους τοπικούς επαγγελματίες για την κατασκευή τους.

Προβολή των Αρκαδικών e shops

Μεταξύ των ενεργειών της προώθησης των Αρκαδικών ηλεκτρονικών καταστημάτων και την προσέλκυση περισσότερων καταναλωτών είναι και η προβολή, μέσα από συνεντεύξεις, του Προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή, σε τοπικά και πανελλαδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως: στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ, στο Δελτίο Ειδήσεων της Αρκαδικής Τηλεόρασης, στην Έρα Τρίπολης, στον Ελεύθερο Τύπο (πρόκειται να δημοσιευθεί η συνέντευξή του το Σάββατο 28/11 ή την Κυριακή 29/11).