Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος Πατρών “ο Άγιος Γρηγόριος ο Ε΄ (ph)

Με επιτυχία έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος Πατρών “ο Άγιος Γρηγόριος ο Ε΄” τη παρελθούσα Κυριακή 16/1. Η κοπή έγινε εντός του ναού της Ευαγγελίστριας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Τη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος ενώ παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης κ.κ. Θεοδόσιος του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Οι Γορτύνιοι  Πατρών συναντήθηκαν μαζί μετά από πολύ καιρό,(λόγω της γνωστής απαγόρευσης συναντήσεων) αντήλλαξαν ευχές, και συνομίλησαν για Γορτυνιακά θέματα.

Επίσης στα “φλουριά” υπήρχαν αρκετά δώρα για διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία – ξενώνες της Γορτυνίας, βιβλία,και μία εικόνα. προσφορά του αγιογράφου, συμπατριώτη και συμπολίτη μας κ. ΑΘΑΝ. ΤΖΕΛΑΤΗ.

Ακολούθησε η βράβευση του Γορτύνιου Α΄ γενεάς κ. ΚΟΝΤΟΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από ΚΟΥΡΟΥΝΙΟΥ για την επιτυχημένη  πορεία σε μεγάλους οργανισμούς (λιμάνι – ΔΕΥΑΠ), από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας.

Παρέστησαν από τη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση οι αντιπεριφεριάρχες κ ΜΠΟΝΑΝΟ ΧΑΡ. και ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΡ. και από τον Δήμο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΜΕΛΑΣ ΠΑΝ.που απεύθηναν χαιρετισμό.