Τομείς ευθύνης των Περιφερειακών Συμβούλων της «Νέα Πελοποννήσου» – Βολές κατά Π.Νίκα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”

Οι  σαρωτικές αλλαγές στα στελέχη της Διοίκησης της Περιφερειακής Αρχής αποδεικνύουν την παραδοχή της αναποτελεσματικότητας και της αποτυχίας στην παροχή έργου.

Ο κ.Νίκας για άλλη μια φορά προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους και δείχνει ως υπεύθυνους τους συνεργάτες του, οι όποιοι ήταν επιλογές του για τη διοίκηση των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επιβεβαιώνεται πλήρως η πολιτική μας άποψη ότι η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα ήταν και εξακολουθεί να είναι η υπεροψία, η αλαζονεία, ο αυταρχισμός και ένας πρωτοφανής πολιτικός «κομπλεξισμός» να θέλει να βλέπει τον εαυτό του ως «Αλάθητο Ηγεμόνα».

Ο ορισμός δε ως Προέδρων Νομικών Προσώπων  δύο (2) Περιφερειακών Συμβούλων, που αποστάτησαν από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» κατόπιν προτροπής του κ.Νίκα, σε έμμισθες θέσεις αναδεικνύει και τη δεξιότητα του να επιβραβεύει τους «αργυρώνητους».

Ο τ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης με αίσθημα ευθύνης και βλέποντας το αδιέξοδο που οδηγείται η Πελοπόννησος και τις επιπλέον βλάβες που έχουν επέλθει και που θα επιδεινωθούν σε βάρος της Πελοποννησιακής κοινωνίας, δεσμεύεται για την κατάθεση ενός συγκεκριμένου στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου ανασυγκρότησης, προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και οι χαμένες ευκαιρίες της αναποτελεσματικής και ανίκανης Περιφερειακής θητείας του κ.Νίκα.

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» με στόχο πάντα τη λύση των προβλημάτων των πολιτών σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ενόψει της υγειονομικής κρίσης και της τραγικής οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπατριώτες μας, ανατίθενται τομείς ευθύνης στους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» ως κατωτέρω:

Σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων ορίζονται ως υπεύθυνοι

 • Π.Ε. Αργολίδας

Λυμπέρης Αντώνιος

 • Π.Ε. Αρκαδίας

Γιαννακούρας Ευάγγελος

 • Π.Ε. Κορινθίας

Πισιμίσης Αθανάσιος

 • Π.Ε. Λακωνίας

Τζανετέα Αδαμαντία (Ντία)

 • Π.Ε. Μεσσηνίας

Μπούζα Αντωνία

 

Υπεύθυνοι Τομεάρχες σε επίπεδο Περιφέρειας

 • Πολιτική Προστασία-Περιβάλλον-Αθλητισμός

Ρουμελιώτης Γεώργιος

 • Έρευνα-Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα

Γκούνης Απόστολος

 • Υγεία-Κοινωνική Αλληλεγγύη

Σκούρος Χαράλαμπος

Σταματάκος Μιχαήλ

 • Παιδεία-Πολιτισμός-Δημογραφικές Πολιτικές

Κορώνη-Παπαντωνίου Κλημεντίνη(Κλειώ)

 • Υποδομές-Μεταφορές-Δίκτυα

Πετρίτσης Γεώργιος

Κανελλάκης Ηλίας

 • ΕΣΠΑ-Πολιτικές Τουρισμού-Ευρωπαϊκά (μη Ανταγωνιστικά) Προγράμματα-Στρατηγικός Σχεδιασμός-Συντονισμός Δράσεων-Τομέας Επικοινωνίας

Νικολάκου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Κατόπιν κοινής απόφασης των μελών της «Νέας Πελοποννήσου» και της Ανεξάρτητης Περιφερειακής Συμβούλου της Π.Ε. Λακωνίας κας. Μαργαρίτας Σπυριδάκου, ανακοινώνουμε ότι η κα.Σπυριδάκου ως Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος θα είναι πλέον συνεργαζόμενη με την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» αναλαμβάνοντας τον τομέα της Ομογένειας-των Διεθνών Θεμάτων- των Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Δικτύων (λόμπι) με επίκεντρο τις Διεθνείς Σχέσεις και τις Πολιτικές Εξωστρέφειας.