Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα STEP-IN μας βοηθάει να εξοικονομήσουμε ενέργεια

dimos gortynias

«Χρήσιμες Συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Γορτυνίας»

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα STEPIN αποτελεί ένα ερευνητικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και τον Δήμο Μετσόβου. Στόχος αυτού του προγράμματος αποτελεί η ανάπτυξη μιας  καινοτόμου μεθοδολογίας για την ανάλυση και την αντιμετώπιση των υψηλών ενεργειακών δαπανών των νοικοκυριών.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού,  έχει δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο, που περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας, διαθέσιμο και χρήσιμο για όλους του δημότες του Δήμου Γορτυνίας.  Το φυλλάδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μέτρα για την ενεργειακή αναβάθμιση και τη θωράκιση των κατοικιών, τρόπους μείωσης του κόστους θέρμανσης, απλές συμβουλές που απαιτούν αποκλειστικά και μόνο την αλλαγή κάποιων κακών συνηθειών, χωρίς να επηρεάζουν τις συνθήκες άνεσης και επιδοτούμενες δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης.

Βρείτε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως θα μειώσετε την κατανάλωση της θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας, θα εξοικονομήσετε χρήματα, θα βελτιώσετε τη ποιότητα της ζωής σας και θα προστατεύσετε το περιβάλλον, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.step-in-project.eu/wp-content/uploads/STEP-IN_Energy-Savings-Tips-Booklet-Greek.pdf