Το Κοινωφελές Ίδρυμα “Βασίλης Ι. Παπανικόλας” γιόρτασε την 25χρονη πορεία του

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ., το Κοινωφελές Ίδρυμα «Βασίλης Ι. Παπανικόλας» για 25η φορά, ¼ του αιώνος, γιόρτασε και φέτος τη μακρά πορεία του προσφοράς και ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο, στη λεβεντογέννα Πιάνα.

Η φετινή εκδήλωση ήταν περιορισμένη, τοπικού χαρακτήρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γιατί όλοι υποχρεούνται να τηρούν τις συμβουλές των ειδικών προς αποφυγή μετάδοσης του ιού και γι`αυτό πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Παρευρίσκονταν οι αριστείς, που επιδέχθησαν χρηματική ενίσχυση και βραβείο, από όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια), καθώς και δύο υπερήλικες.

Το Ίδρυμά μας ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς συνεχίζει το θεάρεστο έργο του πιο αθόρυβα, αλλά ηχηρά στις καρδιές των Πιανιωτών συνανθρώπων μας. Όπως κάθε χρόνο, ο Πρόεδρος και η ψυχή του Ιδρύματος κ. Βασίλης Ι. Παπανικόλας, η οικογένειά του και όλο το Δ.Σ. χαιρέτησαν την εκδήλωση και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, ευελπιστώντας ότι θα έχει ξεπεραστεί η μάστιγα του ιού. Γιατί η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχουν σύνορα και δεν σταματούν από πανδημίες. Απεναντίας γίνονται πιο ισχυρές!