Το Σάββατο η Γιορτή Γερόντων στο Λευκοχώρι

Με μεγάλη μας χαρά -μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε με τις πρόσφατες πυρκαγιές- σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 21.8.21 θα πραγματοποιηθεί κανονικά η “Γιορτή Γερόντων” στην πλατεία του χωριού μας με το βλέμμα μας στραμμένο στον εμβληματικό μας πλάτανο.
🎶Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά με έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα από τον Άγγελο Ανδριανό  με τραγούδια σπουδαίων συνθετών της Ελλάδας που είχε την τιμή να συνεργαστεί όπως οι : Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Τάκης Σούκας καθώς και τέσσερις ενότητες αφιερωμένες σε τέσσερις σπουδαίες φυσιογνωμίες του ελληνικού τραγουδιού: στον Δημήτρη Μητροπάνο, στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, στον Γιάννη Πουλόπουλο καθώς και στον Τόλη Βοσκόπουλο.
🍽️ Το τραπέζι των τιμώμενων καθώς και των υπόλοιπων παρευρισκόμενων στη γιορτή θα επιμεληθεί το “Σχολείο 1866” της οικογ. Παπαθεοδώρου, διασφαλίζοντας ποιότητα και γεύση σύμφωνα με την παράδοση.
Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την τρίτη ηλικία του χωριού μας, όσους είναι εδώ, όσους δεν μπορούν δυστυχώς να έρθουν & όσους έφυγαν από κοντά μας.
*Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.
ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ