Τρία οδικά έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας

Συμβάσεις για την εκτέλεση τριών οδικών έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη  22 Δεκεμβρίου, με τους αντίστοιχους αναδόχους.

Ειδικότερα, η μία σύμβαση αφορά το προϋπολογισμού 552.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης της εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου ,στο τμήμα από το Σταυροδρόμι έως τα όρια της Αρκαδίας με την Ηλεία.

Στο πλαίσιο της εργολαβίας, θα γίνουν παρεμβάσεις από το Σταυροδρόμι, με αφετηρία την διασταύρωση προς Τρόπαια, και σε συγκεκριμένα τμήματα που έχουν ήδη εντοπιστεί κατά μήκος των συνολικά 25 χιλιομέτρων, μέχρι τα όρια Αρκαδίας – Ηλείας. Η προθεσμία υλοποίησης του έργου έχει οριστεί σε  270 ημέρες.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά έργο αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου Στενό – Λιθοβούνια του Δήμου Τρίπολης, με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ και προθεσμία ολοκλήρωσης 150 ημέρες.

Τέλος, η τρίτη σύμβαση αφορά εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της υφιστάμενης σήμανσης στον επαρχιακό δρόμο Κιβέρι – Λεωνίδιο, με προϋπολογισμό 24.000 ευρώ.

Οι εργασίες αφορούν, ειδικότερα, το μήκους περίπου 1,7 χιλιομέτρων τμήμα από την είσοδο της Μελιγούς μέχρι τον κόμβο στην περιοχή Χρυσογένη και η προθεσμία ολοκλήρωσης έχει οριστεί σε 120 ημέρες.