Χορεσίβιος: Με επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία στο Βαλτεσινίκο (ph)

Με επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος”.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διοργάνωσαν το Σάββατο 4/9 και την Κυριακή 5/9, εθελοντική αιμοδοσία στο Αγροτικό ιατρείο Βαλτεσινίκου, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε δίπλα μας τον εξαίρετο ιατρό κ. Αρμύρο με τις επίσης εξαίρετες βοηθούς του και τον ακούραστο οδηγό της μονάδας, οι οποίοι προσέφεραν την απόλυτη ασφάλεια που πρέπει να νιώσει ο εθελοντής αιμοδότης, πολύ περισσότερο αυτός που δεν είναι και ιδιαίτερα εξοικειωμένος με όλη αυτή την διαδικασία.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες και όλους εσάς που αγκαλιάσατε με τόσο ενθουσιασμό την πρόσκληση αυτή και τρέξατε να προσφέρετε σταγόνες ζωής στους συνανθρώπους μας.

Φυσικά ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας για την απλόχερη βοήθεια και ειδικά στον Αγροτικό μας γιατρό κ. Παπαδόπουλο Τριαντάφυλλο που ήταν συνεχώς παρών καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας, όπως και στον Δήμο Γορτυνίας που παρείχε κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.

Επίσης τις επιχειρήσεις:

– Matrix Design Αποστόλης Παπαγεωργίου,

– Valtesiniko Café,

– Παραδοσιακά προϊόντα Βασιλικός,

– Παραδοσιακή Ταβέρνα «Βασιλικός»,

– Ταβέρνα Κληματαριά,

που πρόσφεραν τις αφίσες, τα γεύματα και διάφορα αναγκαία, για την αιμοδοσία, προϊόντα, όπως και δύο φίλες που μας κέρασαν γευστικότατες πίτες. Υποσχόμαστε ότι την επόμενη χρονιά θα οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την εθελοντική αιμοδοσία, ώστε να έχουμε και ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση.

Για το ΔΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Εμμανουήλ Σαρτζετάκης.

Η Πρόεδρος Παπαγεωργίου Αφροδίτη».