Διαδικτυακή Εκδήλωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα Covid 19 στις τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις επισιτισμού

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 17:00 με θέμα: «Εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων στις τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις επισιτισμού».

Στην εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, οι εισηγητές θα παρουσιάσουν και θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, Covid 19, στα ξενοδοχεία – τουριστικά καταλύματα και στην εστίαση ενώ θα παρουσιαστεί εκτενές πρόγραμμα με προτάσεις για την υγειονομική προστασία όλων όσων εμπλέκονται είτε στην παροχή είτε στην αποδοχή του τουριστικού προϊόντος.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα να διατυπωθούν διαδικτυακά απόψεις και ερωτήματα, καθώς και προβληματισμοί που θα έχουν προκύψει στη διάρκεια της λειτουργίας της εστίασης και τα οποία θα απαντηθούν από τους εισηγητές.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • κ.Κωνσταντίνος Μαρινάκος, πρόεδρος τουΤουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και πρόεδρος Ξενοδόχων Αρκαδίας  θα αναλύσει τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στον κλάδο της ξενοδοχείων και καταλυμάτων
  • κ.Ανδρέας Σύριος, αναπληρωτής πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Χημικός Τεχνολόγος Τροφίμων θα αναλύσει τα Υγειονομικά Πρωτόκολλά στον κλάδο της εστίασης

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Γιάννης Σαμπράκος, πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή  

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του zoom και από τη σελίδα του Facebook του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Πληροφορίες για την εγγραφή στο zoom

Για την εγγραφή, την ίδια μέρα της εκδήλωσης Πέμπτη 13 Μαΐου) οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πατήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο

Topic: Υγειονομικά πρωτόκολλα για τουριστικές επιχειρήσεις και εστίαση
Time: May 13, 2021 17:00 Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86043354970?pwd=OHQvbTYyTFhNdGF2TUgwRGNXZjlaZz09
Meeting ID: 860 4335 4970
Passcode: 417529

Οδηγίες για την παρακολούθηση στο Facebook

Όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας

Τα ερωτήματα που θα προκύψουν θα γράφονται στo chat του zoom και του Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες (8 π.μ – 3 μ.μ)  στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 2710 227141-2 (εσωτ.6)