Ορίστηκε μειοδότης για το έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού Βούτσης – Μοναστηράκι – Βιδιάκι – Καρδαρίτσι

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά τη συνεδρίασή της, την Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων η Επιτροπή προέβη στην αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 100.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών για την άμεση κάλυψη των αναγκών στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας.

Ακόμα, ενέκρινε την δημοπράτηση του με προϋπολογισμό 756.492 ευρώ έργου αναβάθμισης του αισθητικού δάσους στον Πευκιά της Κορινθίας.

Από την Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, εγκρίθηκε ο έλεγχος των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλού Νερού / Ελαίας, στη Μεσσηνία, έργο με προϋπολογισμό κατά τη μελέτη 200.000 ευρώ.

Η Επιτροπή προέβη ακόμα στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη στο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Βούτσης – Μοναστηράκι – Βιδιάκι – Καρδαρίτσι.

Τέλος, μεταξύ άλλων, από την Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε η δεύτερη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος των φετινών ΚΑΠ της Π.Ε. Μεσσηνίας.