Πέθανε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περδικονεριτών Κώστας Νικολόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Περδικονεριτών Κώστας Χαρ. Νικολόπουλος, ετών 65.

Ο ίδιος είχε προσβληθεί με κορωνοϊό προ διμήνου και το τελευταίο μήνα η κατάσταση του επιδεινώθηκε. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Σωτηρία για πολλές ημέρες. Όπως πληροφορηθήκαμε ήταν ανεμβολίαστος.

Ο εκλιπών ήταν προϊστάμενος του Νομικού Τμήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Τα τελευταία 15 χρόνια ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου του χωριού του, συμμετέχοντας σε όλα τα γορτυνιακά και αρκαδικά δρώμενα. Ανήσυχο πνεύμα και πολύ δημιουργικό, πάντα αναζητούσε καινοτόμες δράσεις για την ανάπτυξη του τόπου. Όνειρό του ήταν η δημιουργία λαογραφικού μουσείου στο χωριό και αγωνιζόταν για αυτό, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να υλοποιήσει το όραμά του.

Η εφημερίδα μας, της οποίας υπήρξε ένας εκλεκτός φίλος και συμπαραστάτης, συλλυπείται θερμά τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του (τρίδυμα).

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 31.12 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Περδικονερίου.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο εκλιπών με Προέδρους Συλλόγων χωριών της Κάτω Γορτυνίας σε κοινό ετήσιο χορό που διοργάνωσαν