Προσφορά ειδών σε φορείς και ιδρύματα από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οι αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, συγκέντρωσαν εθελοντικά βοήθεια σε είδη, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.α.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν από τις οικείες Διευθύνσεις Αστυνομίας σε φορείς και ιδρύματα που λειτουργούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.α., με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα, προσφέροντας έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα είδη δόθηκαν ως εξής:

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στην Τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης και στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στο Ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου-Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας», όπου φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά.
Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με την σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό να επιτελεί την αποστολή της, να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, να διαφυλάττει την σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους.