ΤΑΠΤοΚ | Παράταση για την «Ενίσχυση του εκσυγχρονισμού επιχειρήσεων» – Σε λειτουργία ιστοσελίδες με ερωτήσεις και απαντήσεις

Παράταση εγκρίθηκε για την πρόσκληση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΤΑΠΤοΚ «Αρκαδία 2020» σχετικά με την «Ενίσχυση του εκσυγχρονισμού επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών ή στην παραγωγή και διάθεση μεταποιητικών προϊόντων».

Η δράση έχει προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ και η υποβολή φακέλων υποψηφιότητας ολοκληρώνεται στις 29  Ιουνίου 2021.

Παράλληλα, με την απόφαση παράταση, προστίθενται ως επιλέξιμοι Κ.Α.Δ, οι παρακάτω:

– ΚΑΔ 10.51.1 έως και 10.62.99

– ΚΑΔ 45.1 έως και 47.99

– ΚΑΔ 52.10.11

– ΚΑΔ 77 έως και 77.40.19

– ΚΑΔ 81.21 έως και 81.21.10.04

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση τροποποίησης εδώ: https://www.arkadia2020.gr/tropopoiisi-prosklisis…/

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι σε λειτουργία βρίσκεται ιστοσελίδα (https://arkadia2020help.gr) η οποία παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη στη σύνταξη των φακέλων υποψηφιότητας για τη Δράση.

Ο Γενικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Μονάδας Β ΤΑΠΤοΚ Παναγιώτης Κ. Μαντά εξηγεί ότι «η ιστοσελίδα περιέχει όλες τις ερωτήσεις που τίθενται από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, καθώς και τις επίσημες απαντήσεις του Ε.Φ.Δ. ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία 2020.

Έχει σκοπό να παρέχει γρήγορη, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς αποκλεισμούς».

Ο κ. Μαντάς προσκαλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών ή στην παραγωγή και διάθεση μεταποιητικών προϊόντων, να κάνουν χρήση της ιστοσελίδας, για δύο λόγους:

  • Για να έχουν τεκμηριωμένη απάντηση σε ζητήματα σύνταξης του φακέλου τους, και
  • Για να βοηθήσουν το ΤΑΠΤοΚ με τα επιμέρους ιδιαίτερα ζητήματα που θα θέσουν και με την τεχνογνωσία τους, προκειμένου να γίνει καλύτερη η διαχείριση της εν λόγω δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://www.arkadia2020.gr/