140 Γορτύνιοι σε κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό! (ph)

Με συμμετοχή 140 συμπατριωτών μας από το Καρδαρίτσι και το Μοναστηράκι, αλλά κι από άλλα χωριά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/06 η ημερήσια κρουαζιέρα μας στον Αργοσαρωνικό, που είχε διοργανώσει η Ένωση Καρδαριστσιωτών σε συνεργασία με το Σύλλογο Μοναστηρακίου Γορτυνίας «Αγ. Νικόλαος».

Η κρουαζιέρα ήταν άψογα σχεδιασμένη, με επισκέψεις σε τρεις βασικούς προορισμούς στον Αργοσαρωνικό (Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα) στους οποίους οι εκδρομείς είχαν τον απαραίτητο χρόνο να περιδιαβούν σε σοκάκια, να θαυμάσουν αξιοθέατα, να πιουν καφέ & να γευματίσουν, να κάνουν μπάνιο στα καταγάλανα νερά της Αίγινας. Στην Αίγινα οι εκδρομείς είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ι.Μ. του Αγίου Νεκταρίου & τον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας.

Κατά τον πλου, σερβιρίστηκε ένας πλούσιος μπουφές με εκπληκτικές μεσογειακές γεύσεις και το πλήρωμα του κομψού μήκους 70 μέτρων κρουαζιερόπλοιου Cosmos, φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο για τη διασκέδαση των εκδρομέων με ζωντανά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα. Κατά το γυρισμό προς το λιμάνι ο DJ του πλοίου έπαιξε ελληνική και ξένη μουσική δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ξέφρενο πάρτυ στο άνω κατάστρωμα του πλοίου, που έλαβε τέλος μόνο με τον κατάπλου στη μαρίνα της Καλλιθέας.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη αυτή κρουαζιέρα, τόσο ως προς τη συμμετοχή όσο και ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών και του προγράμματος, ανέδειξε για ακόμη μία φορά την αξία της συνάντησης, της επικοινωνίας και της κοινής δράσης των συμπατριωτών μας.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία μεταξύ των συλλόγων των χωριών μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τη βάση για ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες στο μέλλον, ενισχύοντας τους δεσμούς μας, διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις μας και φέρνοντας πιο κοντά τους ανθρώπους της Γορτυνίας, όπου κι αν βρίσκονται.