Διαμάχη σχετικά με το λογαριασμό του Δήμου Γορτυνίας στο Instragram

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Παναγιώτης Μέγας με ανάρτησή του στο facebook κατήγγειλε ότι ο Στάθης Κούλης χρησιμοποιεί το λογαριασμό του Δήμου Γορτυνίας για προβολή των δράσεων της δημοτικής του παράταξης (φωτό). Συγκεκριμένα ο κ.Μέγας ανέφερε: ” Άλλη μια θλιβερή κατάχρηση εξουσίας από την Δημοτική Αρχή … Χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Γορτυνίας, για την προβολή της παράταξής του και του ιδίου φυσικά. Αφού δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είναι η μοναδική παράταξη που διεκδικεί την Δημοτική Αρχή στις επερχόμενες εκλογές (υπάρχουν ακόμα 2 παρατάξεις), κάποιος πρέπει να του υπενθυμίσει ότι ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία του”

Η απάντηση ήρθε με Δελτίο Τύπου από την ειδική συνεργάτη του Δημάρχου Βανέσσα Μπουρνά, η οποία και ανέλαβε τη ευθύνη, αναφέροντας: “Στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών μου καθηκόντων χρησιμοποιώ πλατφόρμες διαχείρισης των social media profiles που διαχειρίζομαι – όπως για παράδειγμα η πλατφόρμα “HootSuite” – με σκοπό να κάνω τη δουλειά μου με τον βέλτιστο και πιο αποτελεσματικό για εμένα τρόπο.

Ως η δημιουργός και μοναδική διαχειρίστρια της Instagram σελίδας “dimos_gortynias”, εκ παραδρομής, δεν αποσύνδεσα το εν λόγω προφίλ από την πλατφόρμα με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί αυτόματα σε αυτό, σημερινό (18.09.2023) δελτίο τύπου που αφορά στην πρώτη πολιτική συνάντηση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Ενώνουμε τη Γορτυνία – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευστάθιο Κούλη.

Αυτό λοιπόν είναι ένα ανθρώπινο σφάλμα που διαπράχθηκε από εμένα και  διευκρινίζω δημόσια ότι, στη συνείδηση όλων σας, εγώ και μόνο εγώ πρέπει να συνδέομαι με αυτό.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης ο οποίος, νωρίτερα σήμερα, κατηγορήθηκε – εξαιτίας μου – από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Παναγιώτη Μέγα για «θλιβερή κατάχρηση εξουσίας» με σκοπό την προσωπική του προβολή και την προβολή της παράταξής του μέσα από την Instagram σελίδα “dimos_gortynias”, ουδεμία σχέση έχει με την δημοσίευση αυτή.

Θλίβομαι για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Κούλη το σφάλμα μου ο οποίος, χρόνια πριν με επέλεξε για να συνεργαστούμε, μου χάρισε ελευθερία να «πετάξω» και μου δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη. Εγώ από την άλλη, είμαι συνήθως ανάμεσα στους επικριτές του, για το καλό της Γορτυνίας που αγαπάμε.

Αναλαμβάνοντας πλήρη ευθύνη ζητώ από όλους σας να «αποσυνδέσετε» τον κ. Κούλη από το ατυχές περιστατικό κι από εκείνον ζητώ μια ειλικρινή συγγνώμη.”