Πρώτη πολιτική συνάντηση των υποψηφίων της παράταξης του Στ.Κούλη στα Τρόπαια (ph)

Δελτίο Τύπου

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, οι 201 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων του Συνδυασμού «Ενώνουμε τη Γορτυνία – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευστάθιο Κούλη.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίνοντας την κατευθυντήρια γραμμή που επιθυμεί να ακολουθηθεί από τα μέλη της παράταξης, παρότρυνε τους υποψηφίους να πραγματοποιήσουν πολιτική εκστρατεία που θα βασίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, στην ευγενή άμιλλα και θα χαρακτηρίζεται κυρίως από σεβασμό προς τους αντιπάλους. Ο κ. Κούλης εστίασε επίσης στο ότι, ωφέλιμο είναι τη δεδομένη στιγμή, να συνεχίσουν τα ήδη εκλεγμένα μέλη να βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών «σκύβοντας» επάνω από τις ανάγκες τους, δίχως να σπαταλούν ενέργεια και χρόνο σε συζητήσεις και διεργασίες που δεν αφορούν στο κοινό καλό. Ενώ, με υπερηφάνεια και ύφος επαινετικό, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις νέες και τους νέους από όλη τη Γορτυνία που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού!

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Κούλης, ανέφερε τα εξής: «Ενωμένοι και με σεβασμό προς τους συμπολίτες μας, θα πορευθούμε μαζί προς την ογδόη του Οκτώβρη. Έχουμε κάνει λάθη αλλά και σωστά. Έχουμε λάβει χρήσιμη ανατροφοδότηση από τον κόσμο την οποία και ζητώ να αξιοποιήσουμε προς όφελος της Γορτυνίας. Μας περιμένει σκληρή δουλειά εφόσον ανανεωθεί η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς την παράταξη μας. Σκληρή δουλειά για την εφαρμογή του στρατηγικού μας προγράμματος, την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και τη σύγχρονη διοίκηση του Δήμου εν γένει, θεμέλια για την οποία έχουμε ήδη θέσει».

Οι επίσημες προεκλογικές συγκεντρώσεις του Συνδυασμού «Ενώνουμε τη Γορτυνία – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» θα ανακοινωθούν σύντομα.