Δράση καθαρισμού της Λίμνης Λάδωνα

gortynia.limniladona

* Με τη στήριξη και του ΣΚΑÏ

Η Ένωση Συλλόγων του τέως Δήμου Κοντοβαζαίνης διοργανώνει δράση καθαρισμού της Λίμνης του Λάδωνα την Κυριακή 27 Μαΐου 2012.gortynia.limniladona

Μια τέτοια ενέργεια παράλληλα θα συντελέσει στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και στην ανάδειξη & προβολή της μαγευτικής Λίμνης του Λάδωνα και της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας.

Την πρωτοβουλία της Ένωσης στηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ και η εφημερίδα «ΓΟΡΤΥΝΙΑ».

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 10:00 π.μ.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Το γνωστό κέντρο αναψυχής «Λαδωνίδα» (Κανέλλας)

Μετά το τέλος του καθαρισμού της Λίμνης θα προσφερθεί δωρεάν σαρδέλα στα κάρβουνα, στη «Λαδωνίδα» (προσφορά από τα ψαράδικα «Σταυροδρόμι» του Θεοδ. Κακούρη).

* Και νέες συμμετοχές

Οι δηλώσεις συμμετοχής πολιτών και φίλων της Λίμνης του Λάδωνα στην εθελοντική αυτή δράση συνεχώς αυξάνονται. Δήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν…

πολλοί φορείς (Παγγορτυνιακή Ένωση, Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων, πολιτιστικοί Σύλλογοι παραλίμνιων χωριών, Τοπικά Συμβούλια κ.α.)

Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι ακόμα: η ΕΡΑ Τρίπολης, η Αρκαδική Τηλεόραση και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.

Στην όλη προσπάθεια θα είναι αρωγός και ο Δήμος Γορτυνίας, ο οποίος θα διαθέσει ένα απορριμματοφόρο όχημα για τη συλλογή των σκουπιδιών και θα προμηθεύσει σακούλες απορριμμάτων (σε διαφορετικά χρώματα & υλικά για οικολογική ανακύκλωση). Επίσης από το Δήμο Γορτυνίας έχει γίνει ήδη η απαραίτητη γνωστοποίηση της όλης προσπάθειας στο Α.Τ. Τροπαίων, στην Πυροσβεστική και στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων για την ύπαρξη ασθενοφόρου σε ετοιμότητα.

Καθοριστική θα είναι βέβαια και η συμβολή του προσωπικού του Υδροηλεκτρικού Εργοστασίου Λάδωνα της Δ.Ε.Η.