Ο 1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας της “Γ”

diagonismos-fotografias

“Γορτυνία, Φωτογραφίζω τον τόπο μου”

Η εφημερίδα «Γορτυνία» διοργάνωσε τον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο «Γορτυνία, Φωτογραφίζω τον τόπο μου». Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη. Οι φωτογραφίες που διαγωνίστηκαν έφτασαν τις 269, ενώ συνολικά πάνω από 150 άτομα έλαβαν μέρος. Μάλιστα στο Διαγωνισμό ανταποκρίθηκαν άτομα από Αθήνα, Τρίπολη, Γορτυνία, αλλά και από το εξωτερικό.

diagonismos-fotografias

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν. Χάρις και στη δική τους συνδρομή προβάλλαμε αυτόν τον προικισμένο τόπο. Με τις φωτογραφίες τους μετατρέπεται κανείς σε έναν περιπετειώδη περιηγητή της γης της Γορτυνίας, μιας γης όμορφης, άγριας, φιλόξενης, σεμνής και περήφανης. Μοιάζουν με παζλ που λέει μια υπέροχη….

ιστορία. Μια ιστορία που χαράζεται στις καρδιές όσων αφήνονται να ταξιδέψουν με αυτές τις φωτογραφίες.

Οι συμμετέχοντες είναι φανερό ότι έχουν τραβήξει τις φωτογραφίες τους με αγάπη και θαυμασμό για τον τόπο αυτό και πολύ υπερήφανα τις στέλνουν και μας ταξιδεύουν με την δική τους ματιά στην επιβλητική αυτή γωνιά της χώρας μας.

Κάθε μια από αυτές είναι ένα έργο τέχνης, με καλλιτέχνη αυτόν που ταξίδεψε, είδε, μύρισε και άγγιξε την άγρια αυτή φύση, την γήινη αυτή ζωή και τους φιλόξενους αυτούς ανθρώπους της Γορτυνίας. Είναι όλοι τους τυχεροί που είδαν και «αιχμαλώτισαν» αυτήν την ομορφιά με τον φακό της μηχανής τους, είναι προικισμένοι καλλιτέχνες και άρα είναι όλοι τους νικητές.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο όλες τις φωτογραφίες που έλαβαν μέρος: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.593859390646520.1073741826.327672710598524&type=1

 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σήμερα ολοκληρώνεται και η ηλεκτρονική ψηφοφορία. Στην επόμενη φάση θα περάσουν οι 30 συμμετέχοντες που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα like. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει η τελική αξιολόγηση από την Κριτική Επιτροπή και θα ανακοινωθούν οι νικητές.)