Εργαστήρι χαρταετού & σαρακοστιανά εδέσματα στο Αγρόκτημα της «Αρκαδιανής»!

Το Πολυλειτουργικό Αγροτουριστικό Κέντρο “Αρκαδιανή” στο Ψάρι Τρικολώνων συνεχίζει να αποτελεί έναν προορισμό που τιμά την παράδοση και ακολουθεί πιστά τις ρίζες του. Και φέτος, διοργανώνει τα αξέχαστα παραδοσιακά Κούλουμα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Για τα παιδιά, προετοιμάζονται διασκεδαστικά εργαστήρια χαρταετού, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν τους δικούς τους χαρταετούς, ενώ οι μεγάλοι θα απολαύσουν την παράδοση με Σαρακοστιανά εδέσματα και σπιτικές βυσσινάδες, απολαμβάνοντας το καφέ τους.

Αλλά η δράση δεν σταματά εδώ. Ετοιμαστείτε για έναν αγώνα χαρταετού στον ουρανό του Μαινάλου, με μια απίστευτη θέα προς το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης! Οι θέσεις για τα παιδιά είναι περιορισμένες, οπότε θα πρέπει να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας για να μη χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία. Και γιατί όχι, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε και εσείς, οι ενήλικες, στα εργαστήρια χαρταετού και να ζήσετε αυτήν την απίστευτη εμπειρία μαζί με τα παιδιά σας.

Επομένως, ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή Κυριακή γεμάτη δράση, παράδοση και διασκέδαση στο Αγροτουριστικό Κέντρο “Αρκαδιανή”!